Weer verlies voor Klundert, De Fendert goed van start in competitie

325

Derde nederlaag voor Klundert

Klundert heeft ook zijn 3e competitiewedstrijd van het seizoen verloren. In Zierikzee verloor Klundert met 3-2 van MZC’11. De doelpunten voor Klundert werden gescoord door Laszlo Boomaars en Christian Fuanani.

Klundert is na 3 competitiewedstrijden nog altijd zonder punten en is hekkensluiter in de 2e Klasse E. Volgende week zaterdag staat om 19.00 uur de derby tegen Zwaluwe op het programma.

De Fendert 3e na 1-5 overwinning bij ZSC´62

De Fendert is de competitie prima begonnen. Zaterdagmiddag werd de uitwedstrijd bij ZSC´62 in Scharendijke met 1-5 gewonnen. Met rust stond de ploeg uit Fijnaart op een 1-3 voorsprong door doelpunten van Robert Remijn en Nick Krijnen (2x). Na rust zorgde Robert Remijn en Janko Raaijmakers voor de 1-5 eindstand.

De Fendert staat na 3 wedstrijden op een 3 plaats met 7 punten. Twee punten achterstand op de koplopers Krabbendijke en Wieldrecht. Volgende week staat de topper in Fijnaart op het programma tussen de Fendert en Krabbendijke.

Kogelvangers pakt punt bij Tholense Boys

Kogelvangers speelde zaterdagmiddag met 0-0 gelijk bij Tholense Boys. Kogelvangers staat na 3 wedstrijden met 5 punten op een 5e plaats. Volgende week speelt Kogelvangers de thuiswedstrijd tegen Duivenland.