Virtus na winst medekoploper, ook overwinningen voor SVC en TPO

352

Virtus medekoploper na overwinning op Charlois

Het gaat Virtus goed af in de 3e Klasse D van West 2. Virtus boekte zijn 3e overwinning van het seizoen door in Zevenbergen Charlois met 2-1 te verslaan. Virtus kwam na rust nog wel eerst op een 0-1 achterstand, maar door doelpunten in de slotfase van de tweede helft van Michel Oomen en Bryan Suijkerbuijk boekte Virtus zijn 3e overwinning van het seizoen. Virtus is samen met Ijsselmonde en Meeuwenplaat koploper. Volgende week speelt Virtus de uitwedstrijd bij HWD in Rotterdam.

SVC boekt ruime overwinning op Gesta

SBV boekte zondagmiddag in Standdaarbuiten in de Vierde Klasse B een 5-1 overwinning op Gesta. SVC stond met rust met 1-0 voor. Na rust kwam Gesta nog wel op gelijke hoogte, maar in het laatste kwartier wist SVC nog 4x te scoren. SVC staat op een 7e plaats met 4 punten. Volgende week zondag speelt SVC de uitwedstrijd bij VVR in Rijsbergen.

DSE te sterk voor Noordhoek

Noordhoek verloor in de Vierde Klasse B in Etten-Leur van DSE. Bij rust was het nog 2-2, maar in de 2e helft liep DSE uit naar 6-2. Noordhoek is de hekkensluiter in de Vierde Klasse B met pas 1 punt uit 3 wedstrijden. Volgende week zondag speelt Noordhoek thuis tegen Sprundel.

TPO wint bij Bocht’80

TPO heeft zondag zijn tweede overwinning van het seizoen geboekt. In Oirschot was de ploeg uit Moerdijk in een doelpuntrijk duel met 3-4 te sterk. TPO staat na 3 wedstrijden op een 7e plaats met 6 punten. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen DVVC op het programma.