Klundert verrast koploper de Meeuwen

380
voetbal Kundert

Klundert heeft zaterdag voor een grote verrassing gezorgd door van de koploper de Meeuwen in de tweede Klasse E met 2-1 te winnen. Klundert startte fel aan de wedstrijd, de eerste kans in de wedstrijd was ook voor Klundert, een voorzet van Poger Mukoko werd maar net gemist bij de tweede paal door Christian Fuanani.

Het was Klundert dat in de 33ste minuut op voorsprong kwam. Loic Luzolo scoorde met een mooie hakbal de 1-0. Klundert kon niet lang genieten van de voorsprong. Een minuut later stond het alweer 1-1, een voorzet vanaf links werd door Menno de Nooijer binnen gewerkt. Vier minuten later kwam Klundert voor de 2e keer op voorsprong. Het was opnieuw Lois Luzulo die de 2-1 binnen kopte.

In de tweede helft probeerde koploper de Meeuwen nog wel om de gelijkmaker te forceren, maar de beste kans was in de tweede helft voor Eric Fuanani, hij schoot de bal tegen de keeper van de Meeuwen op.

Klundert blijft door de overwinning op de Meeuwen nog wel laatste met 7 punten maar heeft de andere ploegen in de staart van de tweede Klasse E nu weer in het vizier. Het verschil met Prinsenland (11e), den Bommel (12e) Terneuzense Boys (13e) is nu nog maar 2 punten. Klundert hervat over twee weken de competitie met een uitwedstrijd bij SSV’65.

Klundert De Meeuwen 2E 2-1
Kogelvangers DHV 3B Afgelast
De Fendert VVC’68 3B 2-3
NOAD’67 Seolto 3B 1-0