Wilde achtervolging in Zevenbergen

962

De politie heeft dinsdagmiddag op de Lindonk in Zevenbergen na een wilde achtervolging twee mannen en twee vrouwen aangehouden. Rond 15.15 uur kreeg de politie een melding dat een automobilist enkele keren opzettelijk door een andere auto was aangereden.

Een 39-jarige man uit Zevenbergen verklaarde op het politiebureau dat hij tijdens een wilde rit door een andere automobilist enkele keren was geramd. Uiteindelijk had deze op het bedrijfsterrein aan de Lindonk geprobeerd de auto van de man uit Zevenbergen open te trekken en het voertuig te vernielen.

De bestuurder van de tweede auto werd aangehouden. Bij zijn aanhouding verzette de man zuch hevig. Meerdere agenten probeerden hem in bedwang te houden. Hierbij werd pepperspray gebruikt. De 30-jarige man uit Klundert sloeg een agent opzettelijk in zijn gezicht.

Terwijl de agenten de man probeerden aan te houden, bemoeiden enkele bekenden van deze man zich met de aanhouding. Zij werden hierop ook aangehouden. Het gaat om een man (56) en een vrouw (28), beiden uit Zevenbergen en een vrouw (49) uit Klundert.